Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 2, 2012

Ekzibicion spektakolar me makine garash neper San Francisko!


Ekzibicion spektakolar nëpër rrugët e San Franciscos të kaskadorit Ken Block, mbi një Ford Fiesta 2.0 turbo me 600 kuaj fuqi. Në një video janë përmbledhur numrat më të rrezikshëm të "Gymkhana Five: Ultimate Urban Playgriund", i ardhur si rezultat i filmimit gjatë katër ditëve, përmes maloreve dhe dishezave, krejt perfekte për evoluimet në limitin e fizikës