Contact Form

Name

Email *

Message *

Friday, August 10, 2012

Video misterioze: Krijese me krahe shfaqet ne Indonezi..!!!


Nje video qe po ben xhiron e rrjetit, e xhiruar nga nje kamer sigurimi, ne Indonezi eshte bere ceshtje diskutimi, pasi duket nje krijese e ndritshme me krahe qe mbas disa secondash zhduket. Sic do e shihni dhe ne videon e meposhtme krijesa shfaqet nga askund dhe dhe qendron ne kembe per disa momente dhe papritmas zhduket.