Contact Form

Name

Email *

Message *

Friday, August 3, 2012

Njeriu me lekuren me elastike ne bote!


Garry Turner nga (Mbretëria e Bashkuar) është në gjendje të shtrij lëkurën e barkut te tij në një gjatësi prej 15.8 cm për shkak të një gjendje të rrallë mjekësore e cila quhet Ehlers-Danlos Syndrome, një çrregullim i indit lidhes që ndikon në lëkurë, ligamente dhe ne organet brendshme.