Contact Form

Name

Email *

Message *

Monday, August 6, 2012

Atletja heq të mbathurat para kameras

Atletja Eliska Klucinova nuk mori parasysh kamerat e shumta që ndjekin garat e Lojërave Olimpike “Londër 2012” dhe vendosi që në mes të pistës të hiqte të mbathurat ndërkohë që atletet e tjera po kryenin provat e tyre. 

Sportistja nga Republika Ceke, pjesëmarrëse në shtatëgarësh, u ul në pistën me tartan të stadiumit olimpik të Londrës dhe nisi të hiqte të mbathurat, por kur pa një kamera që nuk po i “shqitej” mori një peshqir për t'u mbuluar dhe vazhdoi pa e vrarë mendjen.