Contact Form

Name

Email *

Message *

Friday, August 3, 2012

90-vjecari mban rekordin botëror te kërcimit me shkop !


William Bell, edhe pse 90 vjeç, ka arritur të thyejë një rekord në kërcimin me shkop për kategorinë e tij. Ai është babai i Earl Bell, i cili fitoi medaljen e argjentë në Olimpiadën e vitit 1984 në Los Angeles. Ja që teksa Earl thuajse e ka lënë aktivitetin e tij, është i ati, i cili vazhdon të hidhet tre herë në javë në palestrën e trajnimit të të birit në Jonesboro, Arkansas, duke mos pasur aspak zili atë që bëjnë kampionë e sotëm olimpikë. Ai më parë ka thyer edhe rekord botërore në grupmoshat 75-79 vjeç; 80-84 vjeç dhe 85-89 vjeç.