Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, September 4, 2012

Përleshje mes nxënësit dhe profesorit


Në SHBA ka ndodhur një rrahje e pazakontë, pasi disa djem kanë rrahur një nxënës, por befasia ndodhi kur në rrahje kundër nxënësit u përfshi edhe profesori. Akte rrahjeje ndaj një nxënësi në një shkollë amerikane, por këtë herë mahnit fakti që si protagonist është edhe vetë profesori. Video e publikuar këto ditë në rrjet sheh protagonist profesorin John Rosi, i akuzuar nga prindërit e një 13-vjeçari se ka marrë pjesë në një episod rrahjeje kundër të birit. Në filmim shihen disa djem që fillimisht shkruajnë në këmbën e viktimës, i cili më pas goditet e tërhiqet nëpër klasë.