Contact Form

Name

Email *

Message *

Sunday, September 30, 2012

Kercim e rotullim rekord ne ajer per makinen e “Hot Wheels”


Një provë zotësie dhe kurajo ekstreme. Rrotullim 360 gradë në ajër dhe kërcim prej rreth 28 metrash e realizuar nga një makinë sportive, prej pedanës së kërcimit deri në atë të zbritjes në tokë. Bëhet fjalë për një rekord të ri botëror të ekipit të 'Hot Wheels' në këtë specialitet të veçantë akrobatik për makina