Contact Form

Name

Email *

Message *

Sunday, September 30, 2012

150 vete hyjne lakuriq ne det per te thyer rekord, por deshtojne


Në kontenë e Northumberlandit në Angli, një grup nudistësh prej 150 vetësh janë zhytur në det për të thyer rekordin e njerëve që bëjnë banjo bashkë dhe pa asgjë të veshur. Mirëpo, tentativa për të fiksuar një rekord të ri, dështoi. Rekordi i mëparshëm ishte prej 400 vetësh. Ndërkohë, iniciativa shërbeu edhe për qëllime bamirësie, përderisa u mblodhën 2000 dolarë për njerëzit me probleme të shëndetit mendor