Contact Form

Name

Email *

Message *

Sunday, September 30, 2012

Provojne te vjedhin motoret e nje dyqani, pronari i rreh


Një video e shpërndarë në rrjet tregon pronarin e një dyqani motorësh në jug të Londrës, duke u grindur me disa hajdutë për t'u ndaluar atyre të vjedhin dy nga motorët Ducati me vlerë 25 mije sterlina. Pronari i ri mësohet se ishte marrë në shënjestër disa herë gjatë vitit nga hajdutët, por këtë herë duket se nuk ka mundur të rezistojë, duke dalë vetë për të sfiduar kriminelët. Në ndihmë të tij kundër 6 hajdutëve kanë hyrë edhe disa punonjës dhe kalimtarë të rastit.(youtube)