Contact Form

Name

Email *

Message *

Sunday, September 30, 2012

Kamioni çan parvazet e mbetet i varur ne ure


Një kamion ka çarë parvazet e urës, për të mbetur më pas pezull në ajër. Episodi ka ndodhur në Carlpolis, qytet në jug të Brazilit, ku punonjësve të ndihmës së shpejtë u janë dashur 25 minuta për të shpëtuar shoferin e kamionit, i cili rrezikonte të vdiste nëse mjeti do të kishte përfunduar në ujë. Për fat, ndërhyrja ishte në kohë dhe i dha mundësinë zjarrfikësve për të shpëtuar burrin që ishte në drejtim