Contact Form

Name

Email *

Message *

Sunday, September 30, 2012

Beteje ne mes te detit Japoni-Tajvan me topa...uji


Betejë detare në zonën e ishujve Senkaku, që janë "mollë sherri" mes Japonisë, Kinës dhe Taiëanit. Motovedetat japoneze dhe anijet tajvaneze janë përballuar me goditje "topash" me ujë, pasi një flotë peshkarexhash të Taivanit kishte hyrë në ujërat territoriale japoneze për protestë. Më pas një zyrtar japonez është takuar me diplomatët tajvanezë me synim qetësimin e situatës midis dy vendeve.