Contact Form

Name

Email *

Message *

Sunday, September 30, 2012

Ja cili eshte qeni i ri me i madh ne bote


Guinnes World Records" ka shfuqizuar Giant George, qenin danez, si me te madhin ne bote, pasi nje qen i te njejtes rrace me emrin Zeus, e kalon ne gjatesi. Qeni ne fjale jeton ne Michigan eshte i gjate 1.2 metra dhe shpesh, njerezit e ngaterrojne me njekale. Pronarja e tij quhet Denise Doorlag dhe eshte shume krenare per te.(youtube)