Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, September 29, 2012

Gara e qenve mbi rrota


Katër qen kanë marrë pjesë në garën me karroca fëmijësh dhe trotinet. Qeni trevjeçar Radzer ia ka dalë ta mposhtë konkurrentin e tij më të madh Rogun tetë muajsh. Pronarja e katër qenve ë kanë veçori garuese, e ka organizuar garën në oborrin e saj, e cila është zhvilluar në qifte. Derisa dy qen kanë qëndruar në karrocë, dy të tjerë i kanë shtyrë, duke garuar mes vete