Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, September 6, 2012

Vidra që “flet”


Një vidër llafazane ka fituar më shumë se 400 mijë klikime në YouTube! Me zërin qesharak ka tërhequr shumë admirues. Megjithatë, kjo nuk është aftësia e vetme që ka. Rojet e Kopshtit Zoologjik “Defiance Point” në Tacoma e kanë mësuar edhe se si të pastrojë pas vetes. Në pishinë mbledh enët e hedhura të plastikës dhe i vë njërën pranë tjetrës. Shumica e atyre që e kanë parë këtë video në internet, janë përpjekur të gjejnë kuptimin e tingujve që lëshon