Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, September 6, 2012

Si kalojn 100 vjet!


Vitet janë vetëm numra që kalojnë thuajse pa u vënë re. Një video e publikuar në internet shfaq ndryshimin e dukjes me kalimin e viteve. Regjisori holandez, Jaroen Wolf, ka xhiruar 100 njerëz, duke filluar nga të porsalindurit deri në 100 vjeç dhe i ka xhiruar ata duke treguar për moshën e tyre. Në fund, të gjithë i ka bashkuar në një video të shkurtë, e cila tregon si e ndryshon dukjen tonë procesi i plakjes...