Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, September 1, 2012

Rusi, e mbijetuara nga aksidenti kërcen mes kufomave


Një video tronditëse e publikuar në Youtube, ku shfaqet një vajzë ruse, e cila ka dalë për mrekulli e gjallë nga një incident i rëndë rrugor, ndërkohë që kërcen përpara kufomave të viktimave të shkaktuara nga ky incident. Duket se ajo ka qenë në gjendje të dehur, mirëpo reagimi i saj aspak i ndjeshëm ka indinjuar së tepërmi mediat dhe opinionin në Rusi