Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, September 5, 2012

10 pornostare, per bamiresi japin....gjoksin

Dhjete aktore porno kane vene trupin ne dispozicion te mbremjes, ku kane marre pjese mijera teleshikues e dashamires
Nje mbledhje "hot" fondesh per bamiresi eshte organizuar nga nje televizon pornografik satelitor japonez, per te ndihmuar shoqaten "Stop AIDS".
Ne kembim te nje donacioni, publiku i stacionit ka mundur te shijoje me duar (te lara dhe te disinfektuara) gjoksin e aktoreve te "Paradise TV". Dhjete aktore porno kane vene trupin ne dispozicion te mbremjes, ku kane marre pjese mijera teleshikues e dashamires.
Mirepo kjo iniciative s'kishte si te mos ngjallte polemika mbi menyren e mbledhjes se fondeve, duke ngritur dyshimin qe me shume se nje gjetje per bamiresi, behet fjale vetem per nje menyre e te berit reklame.