Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, October 3, 2012

Porno aktore ndërsa intelegjencën si të Ajnshtajnit

Asia Carrera e cila porno-karrierën e saj e filloi në moshën 20 vjeçare, është e lindur në Nju Jork dhe ka prejardhje gjermano-japoneze. 

Ish aktorja e porno filmave është nënë e dy fëmijëve, por ka pak fat në dashuri. Nga burri i parë ajo u divorcua ndërsa bashkëshorti i saj i fundit vdiq në një aksident me makinë. 

Ajo që e bën të veçantë këtë person është fakti që Carrera ka një IQ të intelegjencës prej 156 koeficient gati barabartë me të Ajnshtanit që nënkupton se është më e zgjuar se aktorja Sharon Stone e cila ka IQ më të lartë në mesin e aktoreve femra.