Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, October 20, 2012

16 vjeçarja që peshon 10 kg! (Video)


Një vajzë 16 vjeçare është sëmurë nga paraliza cerebrale pasi që nëna e saj nuk e ka ushqyer për disa muaj dhe ajo është bërë vetëm 10 kilogram.

Nëna 50 vjeçare pranon fajin që ka rrezikuar jetën e vajzës së saj, kurse autoritetet atë e kanë dënuar me vetëm 18 muaj dënim me kusht.

Mjekët konfirmojnë se vajza nuk ka ngrënë për një kohë shumë të gjatë dhe për këtë arsye ajo nuk mund të ecë dhe të flasë. Momentalisht ajo është duke u rikuperuar dhe shpresojmë që gjendja e saj do të përmirësohet.